Om Dellenhus

Tillsammans med kunden planerar, designar, tillverkar och bygger vi prefabricerade hus. Vi gör byggnadslovshandlingar, ritningar och projektering, utför avverkning, mark och grundarbeten samt montage och snickerier. Vi utför även kompletta installationer

Oavsett om det är en friggebod eller en villa som skall projekteras så kan 
ni anlita oss. Utifrån en skiss vid vårt första möte ger vi er förslag 
på hur vi kan gå vidare.
Med en enda leverantör för hela bygget blir det enkelt att ha kontroll 
på hur ditt Dellenhus färdigställs.

När ni anlitar Dellehus får ni, som vi säger, -"Ett rejält hus" som är byggt 
med förnuft och stort kunnande av skickliga yrkesmän och hantverkare från Hälsingland.

När det gäller vår standard

Vi har inga fasta modeller eller kataloghus. Men levererar gärna ett hus som vi redan byggt tidigare. På alla hus så går det att plocka bort eller lägga till. Tex: takkupor, burspråk, glasväggar och partier, trätrallar, altaner, trappor eller skärmtak mm. Det går att bredda, förlänga, höja eller sänka. Bygga i vinkel eller i etage. Fasad: Stående eller liggande eller både och. Sten, plåt, timmer mm. Tak: Plåt, tegel, papp, betong, trä, glas eller plast mm.

Som standard kan nämnas att vi vanligtvis bygger med platta på mark med vattenburen golvvärme. Men även en del på plint. Vi jobbar vanligtvis med trästommar men det förekommer även stål och betong. Vi tycker att trähus gott kan ha träfönster men det går även bra att leverera Alu och Pvc.

Steg 1 så har vi frånluftvärmepump för uppvärmning och ventilation. Det går att kombinera med berg, jord och sol mm. Vi kan även leverera vedpannor och många olika modeller av kaminer. Vi säljer Hagakök men kan även montera kundens egna Ikeakök.
Drift & Produktion Atellus AB
Foton från Hölick Havsresort Jakob Nordström
Övriga Foton: Torvald Kvist, Atellus AB